RESERVEER HIER IN MES-T EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE

( TIP : U neemt best een dikke trui mee )

 
 

Popup wei-restaurant MES-T® slaat zijn tenten op in Schellebelle

60333342_2448131765206273_7441944830835425280_n.jpg

Wij werken met een all-in menu aan €140.

Adres :
Eetgoedstraat 1A 9260 Schellebelle

MES-T: mes en riek verenigen tot culinair concept !

L’histoire32 – Burnt & De Seizoenschuur slaan mes en riek in elkaar op de pop-up-wei in Schellebelle. ‘Verwacht niet wat je van ons gewoon bent, want het wordt anders,’ kondigen organisatoren Laurence en Jason van Aalsters restaurant L’historie 32 – Burnt en Jeroen & Delfien van gemengd land- en tuinbedrijf de Seizoenschuur uit Schellebelle hun nieuwe avontuur aan. 
Beide organiserende koppels; het ene gek van smaakvol koken met gezonde, lokale voeding, het andere bezeten door het produceren van diezelfde voeding willen hun kracht en passie bundelen tot iets uniek. Van 30 juli tot 31 augustus 2019 gooien zij kunst en kunde in de pan om van Schellebelle de culinaire place to be te maken. 

MES-T: niet over nagedacht !
MEST is het begin van een nieuwe cyclus. Nieuw leven in de bodem, die ontvankelijk wordt voor alles wat de natuur wil laten ontstaan. Vanuit die wijsheid is ons viertal in de stal tussen de beesten en op het veld tussen de groenten tot een waanzinnig idee gekomen. ‘We weten waar we beginnen, maar niet waar we gaan uitkomen. Dat is onze drive: onze passie volgen: eerlijke gezonde gerechten met eerlijke producten maken… heel de maand augustus door.’

MES-T: de korte en pure weg van veld naar bord !
De culinaire kwekers van De Seizoenschuur en L’histoire 32 – Burnt willen de mensen kennis laten maken met de plek waar alles vandaan komt, alias De Seizoenschuur. Voor het kader zorgen de dieren en de velden uit Schellebelle, een schitterende locatie, waar nu al dertig zwoele zomeravonden van de partij zullen zijn. De ongedwongen sfeer van restaurant L’histoire en Burnt uit Aalst garandeert dat iedereen zich op zijn gemak gaat voelen. Jeroen en Delfien tekenen voor pure en zuivere groenten en vlees, rechtstreeks van de hoeve. Jason en Laurence gaan deze verwerken tot ongekende smaakvolle gerechten die met liefde aan tafel gebracht worden.

MES-T: be there !
Wie zich iets kan voorstellen bij warme zomeravonden, genieten in een grote tent, aan een lange tafel, veel lichtjes en sfeer, iedereen gezellig bij elkaar; die heeft nu al een stip in zijn agenda gezet. 
Houd augustus zeker vrij: het zou zonde zijn om achteraf ‘van horen zeggen’ te moeten vernemen wat je gemist hebt.