Zuurdesembrood & Gefermenteerde sappen.

Dit oer oude drankje dat ook medisch zeer goed is voor het lichaam, geeft dan ook een lekkere alcoholvrije beleving.

BROOD EN SAPPEN KUNNEN AFGEHAALD WORDEN OP DONDERDAG – VRIJDAG EN ZATERDAG
16u00 – 19u30 in het restaurant.

KOMBU - CHA : Gefermenteerde thee

Qin – dynastie ( 221-206 v.C.)

Kombucha wordt gemaakt met water, biologische suiker & thee.

Na 5-7 dagen fermentatie met de scoby (Symbiotic culture of bacteria and yeast ) is de kombucha klaar om gebotteld te worden op fles, dit gebeurt heel zorgvuldig met aandacht voor hygiene.

Dit oer oude drankje dat ook medisch zeer goed is voor het lichaam, geeft dan ook een lekkere alcoholvrije beleving.

1 liter kombucha met leeggoed €10

ZUURDESEMBROOD is op basis van bloem en water zonder toevoeging van bakkersgist.
Het deeg rijst door de fermentatie op basis van melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten die aanwezig zijn.
Door dit proces heeft zuurdesembrood een licht zure smaak en een betere houdbaarheid.

Foto

700 gram €4,70

1,4 kilogram €9,40

HEERLIJK!

U kan reserveren via www.lhistoire32.be